Stadig på veg ut

Jeg er stadig på leting etter en veg ut. I kveld var jeg avgårde for å se på ei hytte som det muligens kan bli ei råd med å få lånt hvis jeg får på plass ting utover vinteren og våren. Ei lugom 2-roms tømmerkoie med akkurat nok plass til at det blir både koselig og romslig nok. Ikke langt unna den uferdige koia jeg har omtalt her tidligere, men kanskje vel så praktisk i forhold til beliggenheten, og litt lenger opp i terrenget.

Ellers har jeg omsider lest fra meg «Walden» av Henry D. Thoreau (jeg liker å lese langsomt og grundig!), og han er en god inspirasjonskilde til å famle videre. Det går fint an å lage ei hel lita bok bare med kreative sitater fra «Walden», men her er en passasje fra en av de siste sidene i boka:

«Intet menneske taper det grann verdighet ved en lavere levestandard. Overflødig rikdom avler bare overflødigheter. Penger behøves ikke for å skaffe seg det nødvendige for sjelen.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.