Hvis jeg hadde vært billedkunstner

For lenge siden … gjorde jeg et nokså halvhjertet forsøk på å bli billedkunstner. Lenge etter at jeg slutta å male lot jeg farger og pensler stå framme på et bord, mest for å plage meg sjøl med vissheten om at noe viktig var ugjort. Men til slutt pakka jeg bort verktøy og drømmer og gjemte dem på loftet. Men det hender fortsatt at jeg ser for meg penselstrøk som dras utover lerretet. Gult, blått, grønt, rødt, svart, hvitt.

Bildet øverst er et manipulert fotografi. Men det ligner ganske mye på den skogen jeg kunne tenkt meg å male.

Eller som bildet under:

Én kommentar til «Hvis jeg hadde vært billedkunstner»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.