Hvor ble det av snøen?

En anelse skeptisk til vegen videre. Det ble en strabasiøs og tidvis heftig ferd over steiner, barblåste rabber og store islagte myrer.

Bildet ble tatt på dagens sledetur mellom Storkringla og Stygghøene i Dørålen nordøst i Rondane. Jeg fulgte sporet etter Jørgen Langtjernet & co som kjørte rundturen tidligere i uka, men det må ha vært noen værharde dager i mellomtida. I hvert fall var det snøfritt store deler av turen og en litt underlig månelandskap-stemning. Dette er et av de nedbørsfattigste områdene i fedrelandet, men lell da gitt! Det har vitterlig kommet litt snø her tidligere i vinter, men hvor det har blitt av den er et merkelig mysterium.

Utsikten mot tinderekka i Rondane er jo upåklagelig: fra venstre mot høyre Høgronden, Midtrondene og Digerronden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.