Første hundespann på elva

Så ble vi de første til å våge oss ut på elveisen i år også. Det har blitt en tradisjon å være først ute med å prøvekjøre elva hver vinter, og den første turen er nødvendigvis litt spennende: Holder isen, eller plumper vi igjennom og synker til bunns?

I dag kjørte vi opp Femundløp-sporet på elva Folla fra Grimsbu og opp til Folldal sentrum. Stort sett greie forhold hele vegen, men et par steder brast isen og avdekket digre og farlige luftlommer med litt vann i bunnen … mest skummelt med tanke på at de skarpe iskantene kan være hard mot de sårbare hundeføttene, men det gikk bra i dag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.