Tider skal henrulle

2011 var året da jeg lot skjegget gro, helt til jeg barberte det bort igjen. Skjegg er for menn som ønsker å se eldre ut enn det de er.

To timer før vi snur kalenderbladet til 1. januar 2012 er det tid for å oppsummere det gamle og sette opp ønskeliste for det nye. En ting er sikkert: Framtida kommer, enten det blir sånn eller sånn. Tider skal henrulle, og det man enda ikke har rukket å gjøre kan man gjøre i morgen.

Jeg har satt sammen et lite fotopotpourri med mer eller mindre tilfeldig sammenraskede bildeglimt fra året som gikk. Bildene kan du se HER.

Forøvrig ønsker jeg alle sammen lykke til i året som kommer!

3 kommentarer til «Tider skal henrulle»

  1. Flotte bilder, Kjetil!! Får lyst til å se enda mer fin Folldal-Alvdal-natur! :) Og Elisabeth, en tur til sommeren høres ikke så dumt ut!! Mine planer går kun ut på å gå på tur!! ;) Så kanskje vi møter et skjeggtroll i skogen som er yngre enn han tror! :)

    En måned igjen til Femundsløpet!!!! :D
    GODT NYTTÅR begge to!!!!!!!!

  2. Kjempefint album, Kjetil! Det ga meg lyst på en sommertur til dine trakter – kano, ørret og barmarksturer? Jatakk. Jeg må nok sjekke hva sommerplanene er for ei viss venninne i nabolaget ditt!

    Nyttårsklem fra et bitkaldt Bodø med masse iskald vind. Og to hunder som sover i stua tross smell og blinking ute. Hurra.

    1. Lykke til med nyåret Elisabeth, og hjertelig vælkømmen te Folldal og traktene heromkring! Her er det like stille som i kirka mellom to prekener, gjengen i hundegården sover med godt håp om at det er ett år til neste gang :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.