Endelig på barmark!

Kveldstur med hundene i solnedgangen.

Barmarkstreningen har begynt i Folldal etter en kort og hektisk vår. Behagelige kveldstemperaturer og mye vann i hundeløypa gjør kveldsturene til en lek. Det er nesten litt rart å oppdage at det faktisk er morsomt å dra på kveldsturer med hundene uten snø. Vinteren har vært en prøvelse på enkelte måter når det gjelder hundekjøring. En underlig blanding av perioder med sprengkulde og lite snø har gjort at det mange dager/kvelder har vært lite fristende å dra ut. Men når våren kommer er allting glemt. Og hundene synes det er hysterisk morsomt å komme seg ut på tur. Så vi klager ikke over at vinteren er over, ikke i det hele tatt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.