Gamle historier i ny drakt

HTML er ingen spøk.
HTML er ingen spøk.

Gamle menn har ikke så mange nye historier å fortelle. Det beste de kan bidra med er å gjenta gamle eventyr for nye lyttere og lesere.

I mitt tilfelle har det manglet litt på inspirasjonen til å oppdatere bloggen den siste tida. Så fikk jeg et innfall om å oppgradere nettstedet visuelt. Det endte med et nesten-havari der jeg en stund ikke skjønte hvordan jeg skulle unngå at database og systemfiler endte opp som cybersøppel.

Men så ordnet det seg likevel etter ei lang natts kamp med html-demoner og backupskrømt. Resultatet av strabasene er et nytt ansikt, men foreløpig er det bare gamle historier i ny drakt.

I følge enkelte blogg-statistikker er djiihaa.com i perioder blant landets mest leste i sin «sjanger». Visstnok blant de 5-10 mest besøkte blant de som har natur og friluftsliv som hovedtema. Det er riktignok et stykke igjen opp til nivået der Fotballfrue og de andre topp-rosabloggerne befinner seg. Men, med tanke på at det skal finnes nærmere 1 million private nettsider i landet får jeg være fornøyd med å være blant de 4-500 mest besøkte.

I følge Bloggurat ser topplisten over blogger med flest besøk av ulike brukere slik ut nå:

  1. TCMN – Therese Charlotte 97367 besøkende
  2. erica mohn kvam 92748 besøkende
  3. Det søte liv 61211 besøkende
  4. Passion 4 baking 58405 besøkende
  5. kristineeinang 44714 besøkende
  6. SSBK 42342 besøkende
  7. Pappahjerte 40969 besøkende
  8. julianyland 21988 besøkende
  9. Strikkeoppskrift.com 19843 besøkende

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.