Gammel klubb med ny nettside

Femund Trekkhundklubb har fått sin egen nettside.

Det som tidligere het Femundløpets Venner har skiftet navn til Femund Trekkhundklubb. Nå har klubben også fått sin egen nettside, og ettersom jeg har satt den opp tillater jeg meg å lansere nyheten her. Som med nettsider flest trenger den nok litt tid til å gå seg til og finne sin egen form.

Femundløpets Venner overlot som kjent Femundløpet til et aksjeselskap med samme navn, og klubben får dermed frigjort mye dugnadskapasitet til mer ordinære medlemsaktiviteter, noe det helt sikkert er behov for i Rørosregionen.

Besøk nettsida til Femund Trekkhundklubb

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.