Reprise: Folldalsrunden med hundespann

Når snøen lar vente på seg og termometeret viser snart 20 minus er det greit å minne seg sjøl om hvordan vinteren kan være på disse kanter. Filmen ovenfor viser «Folldalsrunden» – en sju mils rundtur i Folldalsfjella, først oppover elva Folla og deretter opp og inn i fjellet bak Storhøa, deretter Kakelldalen ned til Grimsbu, og endelig elva oppover igjen og hjem til hundegården på «Vestfronten».

Forhåpentligvis slipper vi å vente veldig lenge før sledeføret har satt seg. Vi leser og hører at andre områder formelig drukner i snø nå om dagen, og det er rett og slett en lidelse både for mann og bikkjer å ikke komme seg skikkelig ut på tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.