Mer moro med trening

Med Sports Tracker nytter det ikke å skrøne om verken antall kilometer eller tempo. Verktøyet registrerer "alt" du gjør på treningsturen.

Jeg pleier å hevde at jeg ikke bedriver trening når jeg er ute med hundene – vi er på tur og bryr oss null og niks om antall kilometer og treningsintensitet. Men det er ikke helt sant. I hvert fall ikke alltid. På kveldens tur prøvde jeg ut en ny iPhone-app; «Sports Tracker», som registrerer det aller meste som skjer undervegs på turen. Og det er unektelig litt morsomt å få en nokså nøyaktig dokumentasjon på hvordan treningsturen forløper.

Ideen om å prøve ut Sports Tracker fikk jeg fra nettsidene til Lian Husky, der Øyvind Nordahl Næss skriver:

Etter å ha prøvd forskjellige metoder for å loggføre treningsturene de siste årene, legger vi nå GPS, kart, kompass, skritt teller og stoppeklokke til side for Sport-Tracker. Dette er like artig som da jeg fikk min første GPS. Med ett trykk på IPhone’n logger dette programmet data fra treningsturen som fart, snittfart, distanse, høydemeter, kart rute osv osv.. Bilder du tar på turen legger seg på kartet der det ble tatt.

Jeg er fortsatt opptatt av å ikke være så fokusert på trenings-aspektet ved hundekjøringen jeg bedriver. Men for konkurransekjørere som har seriøse ambisjoner om å ha mest mulig kontroll på hva de driver med må dette være et både nyttig og morsomt trenings-hjelpemiddel.

Her kan du studere Sports Tracker nærmere.

 

Én kommentar til «Mer moro med trening»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.