Nordens beste naturfotograf

Foto: Arnfinn Johansen (www.arnfinnjohansen.com)
Brunbjørn i morgentåke. Foto: Arnfinn Johansen.

Lillehamringen Arnfinn Johansen ble nylig kåret til Nordens beste naturfotograf. Vinnerbildet «Brown Bear in early morning mist in September» er et fantastisk stemningsfyllt blinkskudd.

Magasinet Natur&Foto står bak konkurransen, som ble arrangert for første gang i år med 4500 deltakende bilder. Dette er den største naturfotokonkurransen i Norden. Arnfinn Johansen vant med bildet av brunbjørn i morgentåke, fotografert øst i Finland, et bilde som oser av nordisk villmark.

Bildene er bedømt av en internasjonalt sammensatt jury med den kjente naturfilmskaperen Arne Nævra som juryleder. Øvrige jurymedlemmer har vært Terje Hellesø fra Sverige, Jari Peltomäki fra Finland og Baard Næss, ansvarlig redaktør i Natur&Foto. Konkurransen har en premiepott på 400 000 kroner, og årets nordiske fotograf vinner en reise rundt Svalbard med båt. Les mer om konkurransen HER.

Arnfinn Johansen har en praktfull samling av bilder som fortjener å bli sett. Ta en nærmere titt på bildegalleriene han har lagt ut på www.arnfinnjohansen.com

Én kommentar til «Nordens beste naturfotograf»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.