Skuta har fått navn

Båten og skipperen ved gjestehavnkaia i Risør.
Båten og skipperen ved gjestehavnkaia i Risør.

Skuta har fått navn: Isa Amalie.

Barnebarn og bestefar sommeren 2014.
Barnebarn og bestefar sommeren 2014.

Navnet er inspirert av barnebarnet mitt, Isa Amalie, datteren til Vegar og Christy. Skuta er gammel, men jenta er ung, hun blir tre år til høsten og skjønner kanskje ikke helt at bestefar har blitt sjømann på sine gamle dager. Men, jeg håper at hun om noen år vil sette pris på at hun har fått et helt lite skip oppkalt etter seg.

Isa og Vegar bor fortsatt i San Fransisco etter at Isa mistet mamman sin og Vegar ektefellen sin for to år siden i en tragisk ulykke.  Begge to har det etter forholdene bra, og jeg føler meg priviligert som har Isa Amalie til å inspirere meg som sjømann og kaptein på egen skute!

Kanskje kommer den dagen da vi er klare for å seile over Atlanterhavet, gjennom Panamakanalen og oppover Californiakysten for å besøke de to. Det ville være drøyt å si at planleggingen har startet, men tankefrøet er sådd og skal få god tid på seg til å spire og vokse. Akkurat som Isa Amalie sjøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.