Ja, vi elsker dette landet

NORWAY – A Time-Lapse Adventure from Rustad Media on Vimeo.

Enkelte timelapse-filmer er så spektakulære at de fortjener et stort publikum. Derfor legger jeg ut Morten Rustads Norge-odyssé her.

Den 21 år gamle fotografen har reist Norge på kryss og tvers, 15.000 kilometer, med sitt avanserte utstyr, klatret fjelltopper og oppsøkt bortgjemte avkroker, og tatt tusenvis av stillbilder, som han har satt sammen til en vakker videohyllest av natur og landskap i fedrelandet.

På nettsiden www.rustadmedia.com kan vi lese:

The aim of this 5 minute short film is to show the variety of Norway, everything from the deep fjords in the Southwest, to the moon landscape in the North, the Aurora Borealis (Nothern Lights) and the settlements and cities around the country, both in summer and wintertime. The video shows some of the most scenic places in Norway, such as Lofoten, Senja, Helgelandskysten, Geirangerfjorden, Nærøyfjorden and Preikestolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.