Høstferie med hundekjøring i Folldal?

Hus, hage og hundegård.
Hus, hage og hundegård.
Hundegården har 12 hundehus.
Hundegården har 12 hundehus.

Tirsdag 8. oktober reiser jeg til USA og blir borte i 10 dager til fredag 18. oktober. I den perioden er jeg interessert i å låne ut huset (gratis) til noen som kan tenke seg å bo her, hele eller deler av perioden, og fôre og se etter hundene. Primært ønsker jeg noen som har litt erfaring med hundekjøring og som har lyst til å kjøre hundene med ATV mens jeg er bortreist. Men tilbudet kan også være aktuelt for hundekjørere som har egne hunder.

Huset er ikke av helt ny dato, men har «alle» bekvemmeligheter for hundekjørere som ikke ha boblebad etter hver treningsøkt. Sengeplasser til 4-6 personer. Bredbånd, men ikke TV!

3 kilometer bilveg til Folldal sentrum med forretninger av diverse slag. 350 km fra Oslo, 180 km fra Trondheim.

Drikkepause ved en av Grimsmotjønnene, ca. 12 km fra huset.
Drikkepause ved en av Grimsmotjønnene, ca. 12 km fra huset.

I hundegården står det nå 10 godlynte og sosiale alaskahuskyer som er brukbart trent. Det hadde vært fint om de fikk luftet seg tre-fire ganger i løpet av den tida jeg blir bortreist. I hundegården er det plass til 1-2 ekstra hunder i den aktuelle perioden, forutsatt at de er vant til andre hunder og hundegårdsmiljø. Hvis du har 2-3 egne hunder, så er det ok om du heller vil ha dem boende inne i huset.

Løypenettet jeg bruker må ganske sikkert være noe av det fineste og mest varierte i hele landet. Jeg har ikke noe mål på hvor mange kilometer skogsveger med mykt underlag jeg har direkte tilgang til rett fra hundegården, men det er mange mil alt i alt. Løypene er forøvrig de samme som Kennel JABS (Jo Are Brennodden, Anna Skogen) og Øyvind Mortensen med flere bruker.

Sommerloyper

Ta kontakt hvis du er interessert i høstferie med hundekjøring og gratis innkvartering i Folldal!

Tlf.: 957 61 939

Epost: ksvanemy@online.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.