Hus og hundegård til leie

Hus med tilhørende hundegård.

Til vinteren vurderer jeg å gjennomføre et prosjekt jeg har hatt i tankene i flere år, og da kan det bli aktuelt å leie ut huset og hundegården i perioden fra oktober/november og fram til utgangen av april 2013. Derfor ønsker jeg å lodde interessen i «markedet», enten det er en eller flere hundekjørere som vil ha en base for trening utover høsten og vinteren, eller andre friluftsinteresserte mennesker som ønsker å bo naturnært gjennom vinteren.

Huset er av mellomkrigsmodell, relativt enkelt innredet, men godt beboelig for folk som ikke krever å kunne rusle barbeint på stuegolvet når termometeret viser 30 minusgrader ute – og det gjør det både titt og ofte i Folldal vinterstid…

3 soverom, stue, kjøkken, bad/wc. Strøm og vedfyring.

Leieprisen står i stil med standarden, så den blir vi sikkert enige om.

Hundegården har plass til 10-12 hunder, i tillegg er det mulig å sette opp ekstra hundehus utenfor hundegården. Uthus med bod og fryser til hundefôr og utstyr.

Huset ligger fantastisk til med tanke på hundekjøring, sentralt i Folldal – herfra går det milelange hundeløyper i alle himmelretninger, og Femundløypa passerer forbi på elva bare noen hundre meter unna. Barmarksløypene er antakelig noe av det beste som finnes i hele Norge; milelange skogsveger med mykt underlag i svært variert og naturskjønt terreng.

Dersom du er interessert kan du kontakte meg på tlf. 957 61 939 eller epost: ksvanemy@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.