Forandring fryder

Forandring fryder

Jeg ser meg sjøl i speilet hver dag og ser det samme ansiktet hver gang. Da er det kjekt å kunne forandre på andre ting, som for eksempel sin egen nettside. Jeg likte ikke helt webs-systemet, så nå prøver jeg wordpress. Mange detaljer funker litt annerledes og smartere her, så får vi se hvor lenge gleden over en ny fødsel varer. Jeg ønsker meg egentlig et publiseringsverktøy som produserer innhold helt av seg sjøl, slik at jeg kan fordrive tida med andre og mer vettuge aktiviteter. Men inntil videre må jeg altså fortsette å være min egen innholdsleverandør.

Jeg har lagt over noen av de gamle tekstene, men på langt nær alle. Hva skal vi med gamle tanker og historier når vi har så mange nye?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.