Sju søte små nurk

Søskenflokken på sju valper etter Søss og Inauens Figo har begynt å utforske verden. Men foreløpig er aksjonsradiusen relativt begrenset.
Søskenflokken på sju valper etter Søss og Inauens Figo har begynt å utforske verden. Men foreløpig er aksjonsradiusen relativt begrenset.

Det yrer og piper inni valpehuset. Sju søte, små pelsdotter kravler og kryper over og under hverandre, sutter og slikker og oller seg rundt i en eneste stor haug. Først titter den ene ut, og så den andre, og så den tredje, og smått om senn kommer hele kullet ut, sitrende av både nysgjerrighet og skepsis i møtet med små og store hendelser utafor det trygge og varme redet.

Barneflokken etter min egen Søss og Inauens Figo nærmer seg slutten på babyalderen, enda det er bare fem uker siden de så verdens lyst for første gang. Men livet utvikler seg fort i hundeverdenen, og forandringene skjer nesten mens man sitter med nurkene i hendene. Ennå aner de ikke et kvekk om hva framtida vil bringe, men dagene, ukene og månedene går fort – og plutselig en dag befinner de seg foran en slede, på veg ut i det store eventyret…

Her er noen flere bilder av valpeflokken (klikk på bildene for å se større versjoner):

Valper6Valper2 Valper3 Valper4 Valper5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.